Για 3η φορά βραβεύθηκε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ για το εργασιακό του περιβάλλον

Το ΥΓΕΙΑ βραβεύτηκε ακόμη μια φορά για το εργασιακό του περιβάλλον, στην έρευνα Best Workplaces 2018, τη μεγαλύτερη έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Έτσι, το ΥΓΕΙΑ έγινε το μοναδικό νοσοκομείο στην Ελλάδα που βραβεύεται για 3η φορά στο συγκεκριμένο τομέα. Η έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα, από το Great Place to Work με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, ανέδειξε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στην πέμπτη (5η) θέση της κατάταξης εταιρειών με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Το ΥΓΕΙΑ διακρίθηκε μεταξύ των εταιρειών αυτών φέτος, μετά από έρευνα στην οποία συμμετείχαν συνολικά 49 εταιρείες, οι οποίες απασχολούν 22.300 μισθωτούς. Σημειώνεται ότι η βράβευση των εταιρειών στηρίζεται κυρίως στις απαντήσεις που δίνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της έρευνας, o Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που παρά τις αντίξοες συνθήκες στην ελληνική επιχειρηματικότητα, όλοι εμείς στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Με την πεποίθηση ότι ο ηγέτης του κλάδου πρέπει να δίνει το παράδειγμα, είναι μεγάλη τιμή για εμάς, καθώς η βράβευση αυτή, η 3η κατά σειρά για το εργασιακό μας περιβάλλον, προέρχεται από τους ίδιους τους εργαζομένους μας.  Με γνώμονα τη διασφάλιση παροχής άριστης ποιότητας υπηρεσιών υγείας, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και τον πλέον σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, ενώ παράλληλα διατηρούμε και ενισχύουμε την επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων μας προσφέροντας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Οι σταθερές δεσμεύσεις μας, η συνεπής στρατηγική μας, οι αξίες και οι αρχές που διέπουν την εταιρεία μας και οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας είναι τα «εργαλεία» που μας βοηθούν να συνεχίζουμε δυναμικά το όραμά μας, να αποτελούμε σημείο αναφοράς για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα».

Λίγα λόγια για το ΥΓΕΙΑ

Το Υγεία ιδρύθηκε το 1970 από μια ομάδα Ελλήνων ιατρών, με στόχο τη δημιουργία ενός προτύπου για τη χώρα Ιδιωτικού Νοσοκομείου. Είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα και το νοσοκομείο αυτό είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές Νοσοκομειακές Μονάδες της χώρας. Το Υγεία αποτελεί το Νοσοκομείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στην Ελλάδα, αντιμετωπίστηκε το πρώτο κρούσμα AIDS, έγινε η πρώτη εμφύτευση ραδιενεργών κόκκων σε καρκίνο του προστάτη στην Ευρώπη, ενώ το Μάιο του 1989 στο Νοσοκομείο έλαβε χώρα επιτυχής διαχωρισμός Σιαμαίων.

 

Share