Βραβεύτηκαν οι χορηγοί του δήμου Αμαρουσίου στο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης

Στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης, πλήθος κόσμου και μαζί ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, με ευχές για ένα αισιόδοξο Νέο Έτος .

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι μεγάλοι χορηγοί του Δήμου Αμαρουσίου για τη συστηματική υποστήριξή τους στις κοινωνικές δομές (γεύμα αγάπης, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, κ.α.).

Στο θερμό καλωσόρισμά του στους 200 περίπου ωφελούμενους και τους εκπροσώπους των χορηγών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου επανέλαβε την προσωπική δέσμευσή του ότι θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, ανεξαρτήτως θέσης.

«Οι δράσεις αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας θα συνεχισθούν προς όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την υποστήριξή μας. Με όποια ιδιότητα και αν έχω, και τον επόμενο χρόνο και κάθε χρόνο, θα είμαι κοντά σας. Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με περισσότερη αισιοδοξία και σιγουριά για το μέλλον» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τους συλλόγους, τους φορείς και τις εταιρείες, αλλά και τις εθελόντριες της Κοινωνικής Πρόνοιας για τη συστηματική προσφορά και στήριξη στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο κ. Πατούλης απένειμε τιμητική πλακέτα για τη διαρκή ευγενική προσφορά και τη στήριξη το 2018 στους εξής χορηγούς:

– Στο «I ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ» κ. Χάρη Κοτζαμάνη

– Στην Εταιρεία «SIMPLYFOOD CATERING κ. Ορφέα Νιαβή

– Στην Εταιρεία «NICOLAS FACHION GROUP» κ. Νικόλαο Σαπουτζάκη

-Στον κ. Δημήτριο Μπότση

-Στην Εταιρεία «BLUE WAVE» κ. Μιχάλη Καλιακάτσο

-Στην Εταιρεία «ΓΕΩΡΓΟΣ & ΟΡΕΣΤΗΣ Α.ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ Ο.Ε.

-Στην Εταιρεία «ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ CATERING»

-Στην Εταιρεία «COFFEEBERRY-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ» κ. Αλέξανδρο Βογιατζή

– Στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ κ. Άργύρη Ζανιά

– Στην Εταιρεία «COM- ΑΡΑΠΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.»

-Στην Εταιρεία «HARRIS COTTON ABEE» κ. Τσουγράνη

Επίσης στην Εταιρεία NESTLE και την AVIN που προσέφεραν πολλά αυτή τη χρονιά, αλλά δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, όπως και στον κ. Χρήστο Ζαγκλή που προσέφερε το κινητό τηλέφωνο που κληρώθηκε.

Επίσης, στην εκπρόσωπο της Εταιρείας «Med 4 U» κα Κατερίνα Σκιντζού για τις κάρτες υγείας που κληρώθηκαν.

Τιμήθηκαν επίσης οι εθελόντριες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου: Ματίνα Ρογκάκου, Φλώρα Καλογρίδη, Μαρία Καρπέτα, Ελένη Σκουρή και Παναγιώτα Κοντογιώργου.

Στο ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς, τα παιδάκια από τη Σχολή Χορού “Dance Nicole”, παρουσία της ιδιοκτήτριας Νικόλ Καμζέλα και της δασκάλας Μουσικής κας Ελευθερίας Μπούρδη είπαν τα κάλαντα στους παρευρισκόμενους και παρουσίασαν ένα όμορφο χορευτικό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Κατερίνα Ιωάννου, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής.

Share