Βραβεία Δημήτρης Χορν 2018: Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για την καλύτερη ερμηνεία νέου άντρα ηθοποιού

Την Τρίτη 17 Απριλίου στις 20:00, στο Θέατρο «Δημήτρης Χορν» θα απονεμηθεί το βραβείο «Δημήτρης Χορν» 2018 για την καλύτερη ερμηνεία νέου άντρα ηθοποιού την περασμένη θεατρική σεζόν.

Το βραβείο «Δημήτρης Χορν» που απονέμεται φέτος για δέκατη όγδοη χρονιά, είναι ο σταυρός που φορούσε ο ηθοποιός, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο συνοδευόμενος από περγαμηνή. Ο περσινός νικητής, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, θα είναι αυτός που θα παραδώσει το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν.

Οι πέντε φετινοί υποψήφιοι για το «Βραβείο Δημήτρης Χορν» είναι οι ακόλουθοι:

Γιώργος Βουρδαμής

Για το ρόλο του  Κρις Κέλλερ στο έργο του Άρθουρ Μίλλερ «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου (Εμπορικόν)

Γιάννης Νιάρρος

Για το ρόλο του  Γιώργου Γερακάρη στο έργο του Γιάννη Οικονομίδη «Στέλλα κοιμήσου», σε σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη (Εθνικό Θέατρο/Σκηνή Νίκος Κούρκουλος).

Πάνος Παπαδόπουλος

Για το ρόλο του Βατλέν στο έργο του Ζωρζ Φεντώ  «Το Έξυπνο πουλί», σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη και Γιώργου Κατσή (Tempus Verum – Εν Αθήναις).

Δημήτρης Πασσάς

Για την ερμηνεία του στο έργο του Ζοέλ Πομμερά «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», σε σκηνοθεσία  Νίκου Μαστοράκη (Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν “Υπόγειο”).

Βασίλης Σαφός

Για την ερμηνεία του στο έργο του Ρόμπερτ Μούζιλ «Οι αναστατώσεις του οικότροφου Τέρλες», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη (Πόρτα).

Share