Οδική Ασφάλεια: Ο Δήμος Αμαρουσίου φιλοξενεί τη διαδραστική παράσταση για παιδιά «Αττικούλης»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος προσκαλούν τα Μαρουσιωτάκια και τις οικογένειές τους να παρακολουθήσουν την Κυριακή 22 Μαϊου 2022, 11:00 πμ στην πλατεία Αγίας Λαύρας (Κηφισίας & Μητροπόλεως)  τη διαδραστική εκπαιδευτική παράσταση «Αττικούλης» αφιερωμένη στην Οδική Ασφάλεια.

Στόχος της παράστασης είναι να φέρει σε επαφή τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού με τις αρχές της οδικής ασφάλειας, με εναλλακτικό τρόπο: αυτόν του θεατρικού παιχνιδιού και της διάδρασης, που βοηθάει το παιδικό κοινό να διδαχθεί μέσω μιας διασκεδαστικής βιωματικής διαδικασίας.

Κεντρικός ήρωας πάντα ο νεαρός «Αττικούλης» που καλεί τα παιδιά να συμμετάσχουν ενεργά, να ανέβουν στη σκηνή και να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο περιπέτειας, όπου η οδική ασφάλεια είναι η βασική προτεραιότητα και το κλειδί για τη διασκεδαστική πλοκή. Τραγούδι, χορός, μουσική, μυστήρια, όλα επιστρατεύονται ώστε τα παιδιά να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να βιώσουν τα μηνύματα της οδικής ασφάλειας.

Ο «Αττικούλης» πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Αττικής Οδού» από την Ειρήνη Φιλ. Κουτσαύτη, σε σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.​

Share