Νέα υπαίθρια όργανα γυμναστικής στη γειτονιά της Δωδώνης Αμαρουσίου

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δωδώνης Αμαρουσίου «Η Δωδώνη», ενημερώνει πως τοποθετήθηκαν νέα υπαίθρια όργανα γυμναστικής στην περιοχή της Δωδώνης στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω ανακοίνωσης του ο σύλλογος:

Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ένα ακόμη έργο στην περιοχή μας, το οποίο ενισχύει την άθληση των συμπολιτών μας.

Με ενέργειες του Συλλόγου μας από τον Φεβρουάριο του 2017 και σε συνεργασία με τη δημοτική Αρχή και τον τότε αντιδήμαρχο Αθλητισμού Επαμεινώνδα Γαρδέλη, τοποθετήθηκαν έξι όργανα γυμναστικής ενηλίκων δίπλα στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς.

Ο Σύλλογός μας πιστός στις αρχές του διεκδικεί και πετυχαίνει ενέργειες και δράσεις προς όφελος της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

Λίγα λόγια για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δωδώνης Αμαρουσίου Αττικής “Η ΔΩΔΩΝΗ”

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δωδώνης Αμαρουσίου Αττικής “Η ΔΩΔΩΝΗ” ιδρύθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1985.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της ποιότητας της ζωής, η προστασία και διεύρυνση του πρασίνου, η αποτροπή της καταχρηστικής δόμησης για τη διαφύλαξη του ιδιαίτερου χαρακτήρα του Οικισμού, καθώς και ο εξωραϊσμός της συνοικίας με έργα κοινής ωφέλειας, η ανάπτυξη εκπολιτιστικών, μορφωτικών δραστηριοτήτων, η καλλιέργεια ανθρωπίνων σχέσεων και η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του και των κατοίκων της Δωδώνης. Τέλος, η επαγρύπνηση για την λειτουργία των κληροδοτημάτων και την διατήρηση των διαθηκών των ευεργετών της περιοχής.

 

 

Share