Στο Μαρούσι ο ένας υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε 2,15 εκατομμύρια ευρώ!

Καμιά φορά στη ζωή γράφονται ιστορίες βγαλμένες από τα πιο τρελά μας όνειρα. Μια τέτοια γράφτηκε και χθες για έναν υπερτυχερό στο Μαρούσι, ο οποίος κέρδισε το Τζόκερ, το οποίο μεταφράζεται σε 2,15 εκατ. ευρώ (€2.149.183)!

Ακόμα και αν οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες (μια στις 24.435.180 περίπου), για κάποιους ανθρώπους  ένα δελτίο μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Το…”γουρλίδικο” πρακτορείο στο Μαρούσι το οποίο άλλαξε τη ζωή του τυχερού νικητή, βρίσκεται στην οδό Περικλέους 42 στο Μαρούσι. Επικοινωνήσαμε με το κύριο Χρήστο Λουρίδα, έναν εκ των ιδιοκτητών του πρακτορείου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Μας ενημέρωσε πως ο νικητής «έπιασε» τη μαγική εξάδα αριθμών με ένα δελτίο που του κόστισε μόλις 10 ευρώ, ενώ αυτή είναι ως τώρα αναμφίβολα η μεγαλύτερη επιτυχία που σημειώνεται στο πρακτορείο στο Μαρούσι, στα μόλις 3,5 χρόνια λειτουργίας του.

Για την ιστορία, οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής: 6, 9, 12, 18 και 22, ενώ αριθμός Τζόκερ κληρώθηκε το νούμερο 5.

Στην επόμενη κλήρωση το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα είναι τουλάχιστον €600.000.

Share