Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην έναρξη του Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp 2023 του Δήμου

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, επισκέφτηκε τους χώρους όπου διεξάγονται οι δραστηριότητες του Αθλητικού & Πολιτιστικού Camp 2023 του Δήμου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκο Πέππα.

Τον κ. Θ. Αμπατζόγλου υποδέχτηκαν εκατοντάδες παιδιά στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου λίγο πριν ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα Μαρουσιωτάκια να έχουν μία όμορφη ψυχαγωγική και εκπαιδευτική εμπειρία, και σημείωσε την σιγουριά του για το θέμα αυτό καθώς οι αναγνωρισμένοι παιδαγωγοί και γυμναστές τους με την καθοδήγηση της Προϊσταμένης του τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Τζένης Αργυροπούλου και την οργάνωση της ΚΕΔΑ εγγυώνται για την επιτυχία του Camp.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί φέτος τα παιδιά μας απολαμβάνουν τις νέες ανακαινισμένες υποδομές του κολυμβητηρίου μας και των άλλων υποδομών μας. Για τα Μαρουσιωτάκια, θέλουμε το καλύτερο! Ο θεσμός του Camp και φέτος έκανε νέο ρεκόρ συμμετοχών. Αυτό αποδεικνύει πόση ανάγκη υπάρχει στις οικογένειες της πόλης μας για ανάλογες υπηρεσίες. Επενδύουμε σε αυτό τον τομέα και αυτό είναι αντιληπτό από την Μαρουσιώτικη οικογένεια. Οι πολιτικές μας, καθημερινά, πηγαίνουν την πόλη μας ακόμη πιο Ψηλά!».

Share