Σπουδαία δράση ενίσχυσης των ευπαθών συμπολιτών μας στο Μαρούσι από τη ΜΚΟ «Άρτος και Αγάπη»

Σημαντική ποσότητα οσπρίων και ζυμαρικών προσέφερε η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Άρτος και Αγάπη», στην κοινωνική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου, με στόχο τη στήριξη, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου, των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με τη ΜΚΟ ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος, με αποκλειστικό στόχο το κοινωνικό όφελος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε μεριδοποίηση των προσφερόμενων οσπρίων και των ζυμαρικών από τους ίδιους τους ωφελούμενους με τη συνδρομή των εθελοντών, ενώ ο γνωστός σεφ Σπύρος Παυλίδης μαγείρεψε ποικιλία φαγητών, τα οποία απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ομάδα Αγάπης και η Ομάδα Χορωδίας του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, καθώς και ο Αθλητικός Σύλλογος Πυγμαχίας Αμαρουσίου με τον ομοσπονδιακό προπονητή Νικόλαο Ανδρεάδη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε, επίσης, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, και η αντιπρόεδρος, Κατερίνα Ιωάννου, ενώ παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής και Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Share