Ρεσιτάλ Τρομπονιού με τον Πέτρο Καρατσόλη στο Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής στο Μαρούσι

Ο τελειόφοιτος Πέτρος Καρατσόλης , θα δώσει ένα μοναδικό ρεσιτάλ Τρομπονιού στο Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής στο Μαρούσι, το Σάββατο 26/05/2018.

Θα παιχτούν έργα των Johann Sebastian Bach ,George Frideric Haendel και Launy Grondahl. Στο πιάνο συνοδεύει ο Αλέξανδρος Μακρής, ενώ υπεύθυνος καθηγητής είναι ο Σταύρος Κλαβανίδης.

Το ρεσιτάλ έχει προγραμματιστεί για τις 16:30, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.

Λίγα λόγια για το Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής

Το Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής ιδρύθηκε το 1995 από το συνθέτη και καθηγητή Σπύρο Μάζη, διδάκτωρ σύνθεσης του Πανεπιστημίου του York της Αγγλίας, με τη συνεργασία αξιόλογων καθηγητών με ενεργή δράση τόσο στον Ελλαδικό όσο και στο διεθνή χώρο. Από το ωδείο έχουν αποφοιτήσει διακεκριμένοι σολίστες και συνθέτες.

Εκτός από τα ελληνικά πτυχία, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τίτλους σπουδών από το Trinity College London της Αγγλίας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς, που δημιουργήθηκε με την ενοποίηση δύο κολεγίων, του Trinity και του Guildhall, σε έναν ενιαίο εξεταστικό φορέα που αποτελεί διεθνές εξεταστικό κέντρο για τη μουσική, το χορό και το θέατρο με 500.000 εξεταζόμενους ετησίως.

Επίσης, στο μοντέρνο τμήμα (ηλ. κιθάρα, drums κτλ) που δεν υπάρχει αναγνωρισμένος ελληνικός τίτλος, το ωδείο συνεργάζεται με τη Rockschool της Αγγλίας όπου οι σπουδαστές δίνουν εξετάσεις για την απόκτηση αγγλικού τίτλου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email: spmazis@otenet.gr

Πληροφορίες

Ωδείο Κλασσικής & Σύγχρονης Μουσικής

Κηφισίας 189, Μαρούσι

Τηλ: 210 8055507

 

Share