Προεκλογική κόντρα Αμπατζόγλου-Καραμέρου με ανταλλαγή ανακοινώσεων

Το Μαρούσι ζει σε έντονους προεκλογικούς ρυθμούς, καθώς οδεύουμε προς τις τοπικές αυτοιδοικητικές εκλογές της 19ης Μαϊου, με τους υποψηφίους να επανδρώνουν τα σχήματά τους και να ανταλλάσουν εκατέρωθεν ανακοινώσεις εντείνοντας την αντιπαράθεσή τους.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μια κόντρα ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους Αμαρουσίου Γιώργο Καραμέρο και Θεόδωρο Αμπατζόγλου, για…κομματικούς λόγους.

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση τριών νέων υποψηφιοτήτων με τον συνδυασμό του κ. Καραμέρου, η παράταξη του κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου θεωρεί ότι πλέον «ομολογείται» η ταυτοποίηση του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κος Καραμέρος απάντησε, τονίζοντας πως το «Ενωμένο Μαρούσι» δεν έχει κομματικά χρώματα και πως «δημιουργήθηκε στις γειτονιές της πόλης και όχι σε κομματικά γραφεία», επισημαίνοντας ότι ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, «διορίστηκε και επιβλήθηκε από συγκεκριμένα κομματικά στελέχη της Ν.Δ.».

Το γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης Μαρούσι – Νέα Εποχή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου απάντησε με νέα ανακοίνωση, επιμένοντας ότι ο συνδυασμός του κου Καραμέρου έχει κομματική ταυτότητα «ΣΥΡΙΖΑ», ενώ έκανε λόγο και για τη θητεία του ως αντιπεριφερειάρχη στο πλευρό της κας Δούρου.

Αυτές οι ανακοινώσεις δείχνουν μια διάθεση ώστε η κόντρα των δυο υποψηφίων δημάρχων Αμαρουσίου να γίνει κομματική, με το σίριαλ να φαίνεται πως έχει πολλά επεισόδια ακόμα μέχρι τον Μάιο.

Share