Πασχαλινή και φιλανθρωπική έκθεση χειροποίητων προϊόντων για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου, ευαισθητοποιημένος από το ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, φιλοξενεί έκθεση χειροποίητων ειδών και αντικειμένων, από την Τετάρτη 28 έως και το Σάββατο 31 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα).

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Η έκθεση περιλαμβάνει χειροποίητα κοσμήματα διαφόρων τεχνικών, ενυδατικές κρέμες και θεραπευτικές από βιολογικά προϊόντα, λαμπάδες και διάφορα άλλα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Μαρτίου 18:00.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα προσφέρουν βοήθεια με κριτήριο την ανάγκη, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, φύλο ή πολιτικούς δεσμούς και έχουν ως στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές κρίσεις που μαίνονται στον πλανήτη.

Share