Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα συντήρησης πρασίνου σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προτεραιοτήτων και αναγκών όσο αφορά στο πράσινο και τους κοινόχρηστους χώρου του Αμαρουσίου, που έχει εκπονηθεί από τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς οι Διευθύνσεις Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου, στις απαραίτητες εργασίες που εκτελούνται όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες, σημαντικές εργασίες συντήρησης πρασίνου σε σημεία όπως πλατεία Κασταλίας,  πάρκο επί της Αθανασίου Διάκου, πάρκο Ζωοδόχου Πηγής κ.α.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφερόμενος σε αυτές τις εργασίες δηλώνει: «Οι υπηρεσίες Πρασίνου εργάζονται σε καθημερινή βάση για είναι τα σημεία πρασίνου της πόλης μας όμορφα αλλά και καθαρά. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην τοποθετούν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα εντός των κάδων απορριμμάτων ή ανακύκλωσης αλλά δίπλα σε αυτούς, προκειμένου οι συμπολίτες μας να βρίσκουν τους κάδους προσβάσιμους για τα καθημερινά απορρίμματα ή είδη ανακύκλωσης και οι υπηρεσίες καθαριότητας να διευκολύνονται στο έργο τους».

Share