«Ο κόσμος ξανά» από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης την Τετάρτη 18 Απριλίου

Την ταινία «Ο κόσμος ξανά» του Νίκου Κορνήλιου, παραγωγής 2002, προβάλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 στις 20:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ μετά το πέρας της προβολής της ταινίας ο Νίκος Κορνήλιος με συντελεστές της ταινίας θα συνομιλήσουν με το κοινό.

Η Ελένη, η Μαρία, ο Γιώργος και ο Γιάννης, τέσσερις έφηβοι, ζουν σε ορφανοτροφείο και έχουν αναπτύξει έντονη φιλία μεταξύ τους. Όλοι τους συμπαραστέκονται στην Ελένη, που αναζητά τον τάφο της μητέρας της, και αρχίζουν ένα μακρινό ταξίδι για να βρουν τα ίχνη του.

«Ο κόσμος ξανά»

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Νίκος Κορνήλιος

Φωτογραφία: Dominique Colin

Μουσική: Νίκος Κορνήλιος

Μοντάζ: Emmanuelle Simon

Ενδυματολόγος: Δομινίκη Βασιαγιώργη

Ήχος: Μαρίνος Αθανασόπουλος

Παραγωγή: CL Productions, Sunday Morning Productions (France), Νίκος Κορνήλιος, ΕΡΤ 1, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

Παίζουν: Όλγα Λιατίρη, Τάνια Παπαδοπούλου, Γαβριέλλα Βασδέκη, Παντελής Τραγιάννης, Γιάννα Καρανικολοπούλου, Μαρία Πασχαλίδη, Γιώργος Σφυρίδης, Σταύρος Πανούσης, Κοσμάς Παναγιωτίδης, Παναγιώτης Ραπτάκης, Δημήτρης Λιόλιος, Φωτεινή Μουράτη, Σωκράτης Ανδρουλιδάκης, Νίκη Μίχα, Λάμπρος Αποστόλου, Σοφία Κορώνη

Διάρκεια: 108΄

Share