Νέα Μονάδα από την Α. Ισμαήλος Α.Ε. στο Μαρούσι

Η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε , ( το όνομα της  έχει ταυτιστεί τα τελευταία 28 χρόνια με αυτό της Mercedes-Benz) πλέον έχει νέα μονάδα στο Μαρούσι.

Το νέο κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται , επί της Λεωφόρου Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, είναι ίσως το εντυπωσιακότερο κτήριο που έχει κατασκευαστεί για αυτή την δουλειά στην χώρα μας.

Η Α. Ισμαήλος Α.Ε. προσφέρει την δυνατότητα για service, επισκευές φανοποιείου και βαφείου, ενώ μεγάλο μέρος της εγκατάστασης καταλαμβάνει η δραστηριότητα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Υπάρχει έκθεση με πάνω από 30 μεταχειρισμένα οχήματα.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα της επισκευής και της φανοποιείας και σε μη Mercedes οχήματα στο κατάστημα του Αμαρουσίου.

Με την προσθήκη του συγκεκριμένου καταστήματος η Α. Ισμαήλος Α.Ε. καλύπτει όλη την Αττική αφού η κατανομή των καταστημάτων της σε Γλυφάδα, Κορωπί & Άγιο Δημήτριο όπου αποκλειστικά δραστηριοποιούνται στα Mercedes-Benz & smart, έρχεται να ολοκληρωθεί με το κατάστημα στο Μαρούσι που αναφέρεται σε ένα πιο ευρύ κοινό, πέρα από το σήμα με το οποίο έχει ταυτιστεί η εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.ismailos.gr/ismailos-marousi.html

 

Share