Mundial 2018: Που θα δούμε μπάλα στο Μαρούσι

Από σήμερα και για ένα μήνα, όλοι θα κινούνται σε ρυθμούς Μουντιάλ! Εντάξει, ίσως όχι όλοι, αλλά υπάρχουν σίγουρα αυτοί που θα βλέπουν μπάλα απ’το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ τις συζητήσεις στις παρέες αναμένεται να μονοπωλούν η Βραζιλία, η Αργεντινή, ποδοσφαιρικές προβλέψεις και κάθε λογής προγνωστικά.

Φυσικά το Μαρούσι, θα φιλοξενήσει και αυτό με τη σειρά του το σπουδαίο ποδοσφαιρικό γεγονός που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, με γιγαντοοθόνες, καφετέριες και μπυραρίες να παίρνουν θέσεις μάχης.

Εμείς σας προτείνουμε κάποια από τα μέρη που θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τα καλοκαιρινά εθνικά γκολ από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου 2018.

Tranzistoraki

Aπό την Πέμπτη 14 Ιουνίου το TranzistoRaki πάει Mundial με προβολές στην πλατεία Ηρώων. Φυσικά, τους αγώνες θα συνοδεύουν τα απαραίτητα τσίπουρα, μεζέδες, ούζα, ποικιλίες και μπύρες.

Bookabar

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τους αγώνες μαζί με ένα δροσερό cocktail ή πλούσιο πιάτο, τότε το Bookabar στην Αγίου Κωνσταντίνου είναι ό,τι πρέπει.

NG Brothers

Για απολαυστικό Mundial σε γιγαντοοθόνη, το NG Brothers στη Βας. Σοφίας είναι ο ιδανικός προορισμός!

 

Αυτά τα παραδείγματα είναι ένα μικρό δείγμα από τα μέρη που θα απολαύσουμε τους αγώνες. Γράψτε μας και εσείς στα σχόλια το δικό σας στέκι για το Mundial στο Μαρούσι!

 

Share