Μία μεγάλη αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για 350 οικογένειες

Τη μεγάλη κοινωνική δράση διανομής ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων σε 350 ωφελούμενες οικογένειες, που έλαβε χώρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, επισημαίνει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Η “αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης” στους ωφελούμενους – ανάμεσα σε αυτούς και εργαζόμενοι του Δήμου – για τις εορτές των Χριστουγέννων, αφορά κυρίως σε προϊόντα πρώτης ανάγκης, οπωροκηπευτικά, μακράς διαρκείας τρόφιμα και κρέατα, ενώ λόγω των εορταστικών ημερών, προσφέρθηκαν επιπλέον και μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε κάθε οικογένεια.

Ο Δήμαρχος σημειώνει ακόμη την καθημερινή προσφορά 260 και πλέον μερίδων μαγειρεμένου φαγητού, και τη συνεχή παροχή προϊόντων πρώτης ανάγκης, τροφίμων καθώς και ένδυσης για όλες τις ηλικιακές ομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ ιδιαιτέρως ευχαριστεί το σύνολο της Μαρουσιώτικης κοινωνίας μέσα από τους Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία, ιδιώτες αλλά και πολλές εταιρίες που στηρίζουν απλόχερα τις δράσεις αλληλεγγύης.

Oι κοινωνικές δράσεις πραγματοποιούνται με ευθύνη του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει μέσω δωρεών στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου μπορεί να καλεί στο τηλ: 210 80 20 861. Στο ίδιο τηλέφωνο μπορούν να καλούν συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης.

Share