Ο Βαγγέλης Μπουντούνης και οι κιθαρίστες του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου προετοιμάζονται για τη μεγάλη συναυλία στο Μέγαρο

Οι κιθαρίστες του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και ο μαέστρος και καθηγητής τους Βαγγέλης Μπουντούνης προετοιμάζονται πυρετωδώς και με πολύωρες πρόβες για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 21 και 22 Απριλίου 2018. Η συναυλία θα έχει τίτλο «200 Κιθάρες – Βαγγέλης Μπουντούνης – Άρωμα Ελλάδας».

Τις πρόβες παρακολούθησαν από κοντά και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νικόλαο Πέππα και τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου.

200 Κιθάρες – Βαγγέλης Μπουντούνης – Άρωμα Ελλάδας

Μια γιορτή για τον Μίκη, αφιερωμένη στον Μάνο. Μια γιορτή για την Ελλάδα!

200 κιθάρες χορδίζονται επί σκηνής και συντονίζονται με 6 νεανικές χορωδίες και σολίστ για να ερμηνεύσουν έργα μεγάλων Ελλήνων συνθετών. Ένα ακόμη μουσικό γεγονός, από τον πολυβραβευμένο Βαγγέλη Μπουντούνη, «ψυχή» αυτού του γιγαντιαίου σχήματος, μια μεγάλη γιορτή της κιθάρας, τριάντα χρόνια μετά τη δημιουργία της Πρώτης Κιθαριστικής Ορχήστρας. Καλεσμένη τους, η μοναδική Μαρία Φαραντούρη.

Έργα Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Βασίλη Τσιτσάνη, Διονύση Σαββόπουλου, Ελένης Καραΐνδρου, String Demons, Βαγγέλη Μπουντούνη

Σολίστ

String Demons βιολί, βιολοντσέλο

Μάρω Ραζή κιθάρα, reguindo

Guest: Μαρία Φαραντούρη

ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ – Βαγγέλης Μπουντούνης

Νεανική Χορωδία Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης (Διδασκαλία: Κατερίνα Βασιλικού)

Μικτή Νεανική Χορωδία Λεοντείου Σχολής Αθηνών (Διδασκαλία: Βασίλης Γιώτης)

Παιδική Χορωδία Ι.Ν Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης (Διδασκαλία: Λώρα Πετροπούλου)

Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου (Διδασκαλία: Ελπίδα Παουλίνο)

Παιδική Χορωδία Δ. Ωδείου Αμαρουσίου (Διδασκαλία: Φωτεινή Κοσκόρου)

Παιδική Χορωδία Εθνικού Ωδείου Ηλιούπολης (Διδασκαλία: Νεφέλη Χαδούλη)

Ευάγγελος Χριστόπουλος όμποε

Χάρης Παναγιωτόπουλος ντραμς

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μπουντούνη για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και τη σημαντική συμβολή του στην προαγωγή της μουσικής παιδείας στο Μαρούσι, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι να βλέπω νέα παιδιά, νέους ανθρώπους που, με καθοδηγητή τον άξιο τεχνίτη της μουσικής Βαγγέλη Μπουντούνη, είναι έτοιμοι, για μία ακόμα φορά, με τη μουσική τους να κάνουν το Μαρούσι υπερήφανο. Βάζοντας κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στον υψηλό τούτο στόχο, θα είμαστε εκεί για να χειροκροτήσουμε τις εμφανίσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής, σε μία συναυλία όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα 580 μουσικοί, μαζί με τη μεγάλη Μαρία Φαραντούρη, θα ανέβουν στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής».

Με τη σειρά του ο Βαγγέλης Μπουντούνης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ για τη στήριξη του έργου τους όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

 

Share