Άνοιξε και πάλι ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Η άτυπη έναρξη των αγαπημένων μας καλοκαιρινών βραδιών στο Μαρούσι, είναι γεγονός! Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και υπόσχεται και φέτος να συντροφεύει τα καλοκαιρινά βράδια μας με ταινίες πρώτης προβολής, αλλά και παλιότερες αγαπημένες, όλες υψηλής ποιότητας. Ταινίες δράσης, κοινωνικές και αισθηματικές μέχρι κωμωδίες και κινούμενα σχέδια.

Υποδεχόμενος ο «Μίμης Φωτόπουλος» τους μικρούς και μεγάλους φίλους του για τη νέα σεζόν, θα προβάλει με ελεύθερη είσοδο την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 και ώρα 20:30 την αμερικανική ταινία «Φερδινάνδος» σε σκηνοθεσία Κάρλου Σαλντάνα.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Αμαρουσίου, το εισιτήριο εξακολουθεί να διατηρείται, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς (6 ευρώ), ενώ έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για τα ΑμεΑ, τους ανέργους, τους δικαιούχους του ΟΑΕΔ, τους μαθητές, φοιτητές και τους στρατευμένους για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 4 ευρώ.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κινηματογραφικής σεζόν σημειώνει:

«Η αίθουσα του “Μίμης Φωτόπουλος” είναι και φέτος έτοιμη να μας υποδεχτεί. Στον γνώριμο φιλόξενο χώρο του θα δίνουμε κα πάλι τα συνήθη ραντεβού μας με τους αγαπημένους ήρωες και πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης. Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως με τις συντροφιές τους να απολαύσουν και το φετινό καλοκαίρι αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές σ΄ ένα περιβάλλον δροσερό, σε αυτή την όμορφη γωνιά της πόλης μας».

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://www.cinemaroussi.gr/programma/cine2018_1005_1605.pdf

 

Share