Με πολύ κόσμο, χορό και μουσική το καλοκαιρινό κρητικό γλέντι των Κρητών Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό κρητικό γλέντι των Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς». Το γλέντι είχε ζωντανή μουσική, χορό και πλούσια εδέσματα για τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Κωστής Σηφάκης, καλωσόρισε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, ευχόμενος σε όλους να περάσουν μια όμορφη κρητική βραδιά, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την αρωγή του στο έργο του Συλλόγου και την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Το κρητικό γλέντι διάνθισε μουσικά ο Γιώργος Καραγιώργης με το συγκρότημά του, ενώ παίρνοντας το μικρόφωνο ο πατέρας Δημήτριος εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου ερμήνευσαν με το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη παραδοσιακό τραγούδι.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, εξήρε το πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή του και την ιδιαίτερη αγάπη του προς τους Κρήτες, καθώς και ο ίδιος έλκει την καταγωγή από τη Μεγαλόνησο. Παράλληλα, αναφερόμενος στη στέγαση του Συλλόγου, ανέφερε ότι η νέα σεζόν θα βρει τον Σύλλογο σε νέα στέγη, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές διαδικασίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Κώστας Βλάχος και Μαίρη Διακολιού.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης, Γεώργιος Μαριδάκης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων, Μανώλης Πατεράκης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και εκπρόσωποι από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και εκπρόσωποι κρητικών πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Share