Με μεγάλη συγκίνηση το τελευταίο αντίο στη Ζωή Κουρούκλη στο Μαρούσι

Μέσα σε έντονο συγκινησιακά κλίμα και με την παρουσία πλήθους θαυμαστών της, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στο Μαρούσι η προγραμματισμένη συναυλία – αφιέρωμα στην πορεία της σημαντικής τραγουδίστριας της δεκαετίας του ΄60 Ζωής Κουρούκλη, η οποία έφυγε από τη ζωή, μία μέρα πριν, την Πρωτομαγιά, σκορπώντας ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Στο κατάμεστο στάδιο «Σπύρος Λούης» του Δήμου Αμαρουσίου και παρουσία των δύο παιδιών της, Κατερίνας και Ίρις Καλφοπούλου-Κουρούκλη, ταξίδεψαν όλοι μέσα από τις μοναδικές μελωδίες της αξέχαστης Ζωής Κουρούκλη, αποχαιρετώντας για πάντα την αξέχαστη ερμηνεύτρια.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης, αποχαιρέτησε τη Ζωή Κουρούκλη, τονίζοντας ότι:

«Το Μαρούσι και μαζί όλη η Ελλάδα αποχαιρετούν σήμερα τη Ζωή. Μια μεγάλη και σημαντική ερμηνεύτρια της χώρας μας, η οποία, μέσα από τα τραγούδια της, μας χάρισε σημαντικές στιγμές και άφησε ανεξίτηλα το αποτύπωμά της στο ελληνικό τραγούδι».

«Θα σε θυμόμαστε πάντα», κατέληξε ο κ. Πατούλης, ενώ ως ένδειξη τιμής και προσφοράς για την μεγάλη ερμηνεύτρια απέδωσε στις κόρες της τιμητική πλακέτα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τραγούδησαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Αθηνά Ρηγοπούλου, Γιάννης Πετρόπουλος, τον οποίο συνοδευσε στο πιάνο ο Γιάννης Κριμιζάκης, Έλενα Περβανα, Πέννυ Ξενάκη, Λένα Αλκαίου, Ηρώ, Μάνος Πυροβολάκης, Λόρνα, Χάρης Βαρθακούρης, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Τέρης Χρυσός, Νίκος Φραγκίστας, Έλενα Φερεντίνου, Κλειώ Δενάρδου, Λιζέτα Νικολάου, Στέλιος Διονυσίου και Άντζελα Ζήλια.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν ο Πάνος Δερβός και ο Θάνος Γεωργουλάς, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι σντιδήμαρχοι Δήμου Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Ευάγγελος Κάββαλος, οπρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Δημήτρης Σμυρνής.

Share