Με πολλές ευχές για το νέο έτος, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Με τη συμμετοχή στελεχών της Διοίκησης, η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του  Δήμου Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Μουσείο Μελισσοκομίας του Κτήματος Συγγρού και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος. 

Μετά την ευλογία της βασιλόπιτας από τον πατέρα Δημήτριο, τις θερμές ευχές και την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε στους εθελοντές ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Νικολαράκος, ευχόμενος σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή πρόοδο.

Εκ μέρους της Εθελοντικής Ομάδας, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Βίκυ Σκίτσα προσέφερε στον πρώην Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Στέφανο Τσιπουράκη τιμητική πακέτα, τιμής ένεκεν για την μακρόχρονη προσφορά του στην Πολιτική Προστασία της πόλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν δίνοντας τις ευχές τους για το νέο έτος οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Γιάννης Ιωαννίδης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα ισότητας των φύλων,  Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Βουρλάκη.

Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη και ο Διευθυντής του ΙΓΕ Γιώργος Μπαλωτής.

Share