Με επιτυχία η φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με τίτλο « Αγάπης Λόγια» για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου

Η φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με τίτλο « Αγάπης Λόγια», που ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη του σημαντικού έργου του σπουδαίου συνθέτη και παράλληλα η συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη μουσική εκδήλωση η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, εκπροσώπησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος  βρίσκεται στις ΗΠΑ συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής σε συνεργασία με το Hellenic American Congress.

Μεταφέροντας, όπως σημειώνεται σε την αγάπη του κ. Πατούλη προς τους δύο καλλιτέχνες, τη σοπράνο Έφη Γκολέμη-Καραουλάνη και τον συνεργάτη της πιανίστα Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο, η κ. Χαλιώτη τους συνεχάρη για το καλλιτεχνικό έργο τους και την άριστη σκηνική παρουσία τους στην εκδήλωση και τους ευχαρίστησε θερμά για την υποστήριξή τους στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στη μουσική εκδήλωση ερμηνεύτηκαν αξέχαστα τραγούδια για την αγάπη, κι όχι μόνο, του Σουγιούλ, διανθισμένα με μουσικές πινελιές των Γιαννίδη και Αττίκ, όπως «Το Τραμ το τελευταίο» (Σουγιούλ), «Λίγες Καρδιές Αγαπούνε» (Σουγιούλ), «Σπιτάκι μου Παλιό» (Γιαννίδη), «Ζητάτε να σας πω» (Αττίκ). Το κοινό  σιγοτραγουδούσε και ενθουσιασμένο καταχειροκρότησε τους καλλιτέχνες.

Share