Το “Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος” τιμά τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου για τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Αθλητισμού

Με μία συμβολική ενέργεια θέλησε το “Μαρούσι Αθλητικός Σύλλογος” να τιμήσει τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη και ιδιαιτέρως στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Θεόδωρος Καστανάκης επισκέφτηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου και του πρόσφερε την μπλούζα του Συλλόγου με τις υπογραφές όλων των αθλητών που κατά την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκαν πρωταθλητές της Γ’ Ανδρών στην υδατοσφαίριση με ταυτόχρονη άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και όλη την ομάδα για την ευγενική τους πράξη και δήλωσε πως η αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου αλλά και γενικότερα οι νέες αθλητικές υποδομές στην πόλη, όπως το κλειστό γήπεδο στο Ζεκάκειο, δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στα σωματεία και τους αθλητές του Αμαρουσίου, να πετύχουν μεμονωμένες ή συλλογικές επιδόσεις υψηλού επιπέδου.

Share