Κροκέτα: ένα pet shop με σεβασμό στους τετράποδους φίλους μας

Στην Κυπρίων Αγωνιστών στο Μαρούσι, πολύ κοντά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, βρίσκεται ένα pet shop που μας εντυπωσίασε αμέσως με τη μεγάλη του ποικιλία αλλά και τη διαφορετική προσέγγιση στα ζώα, αυτή που δεν τα βλέπει ως εμπόρευμα αλλά ως μικρούς αγγέλους επί γης που χρειάζονται τη φροντίδα μας και μας την ανταποδίδουν στο πολλαπλάσιο με την ανιδιοτελή αγάπη τους.

«Η αγάπη μας για τα ζώα ήταν αυτή που μας ώθησε να ανοίξουμε την Κροκέτα το 2013» δήλωσε στο maroussi-news η ιδιοκτήτρια του pet shop, το οποίο έχει ως κύριο στόχο να φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τα κατοικίδια ζώα, ενώ σημαντική είναι και η δράση του για την ευζωία των αδέσποτων της περιοχής.

Στην Κροκέτα θα βρείτε τα πάντα για τη διατροφή, των καλλωπισμό, το παιχνίδι, την εκπαίδευση, τη στέγαση και τη μεταφορά των οικόσιτων ζώων σε έναν άνετο και περιποιημένο χώρο, ο οποίος διαθέτει και χώρο στάθμευσης. Η φροντίδα των τετράποδών σας είναι στα καλύτερα χέρια χάρη στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, τα ψαγμένα προϊόντα και τις εξειδικευμένες γνώσεις των ιδιοκτητών, οι οποίοι ασχολούνται προσωπικά και με μεράκι με τη δουλειά που αγαπούν.

Πληροφορίες

Κροκέτα, Παντοπωλείο μικρών ζώων

Κυπρίων Αγωνιστών 13, Μαρούσι

210 6132026

 

Share