Β. Κάββαλος: Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο κέντρο του Αμαρουσίου διακόπηκαν λόγω κακοκαιρίας

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Βαγγέλης Κάββαλος, πήρε θέση για τη διακοπή των έργων ασφαλτόστρωσης στις οδούς Θέμιδος, Νερατζιωτίσσης και Λέκκα, που περικλείουν το εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος , ενημερώνει τους πολίτες ότι οι πρόδρομες εργασίες έχουν πραγματοποιηθεί και στις τρεις οδούς και συγκεκριμένα έχει γίνει η πρώτη ισοπεδωτική στρώση προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και απομένει η τελική στρώση. Προσθέτει δε ότι η περαίωση των έργων διακόπηκε αφενός από τις συχνές βροχοπτώσεις κατά το προηγούμενο διάστημα και αφ’ ετέρου από τη μεσολάβηση της εορταστικής περιόδου.

 «Δεδομένου ότι ούτε οι έμποροι αλλά ούτε και οι καταναλωτές θα επιθυμούσαν ένα εορταστικό κέντρο – εργοτάξιο, με την ολοκλήρωση πλέον της περιόδου των Χριστουγέννων και με τη σταθεροποίηση των καιρικών συνθηκών, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις παραπάνω οδούς θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο. Επομένως, όσοι τυγχάνει να οδηγούνται σε λανθασμένα συμπεράσματα, θέλουμε να γνωρίζουν ότι οι εργασίες είναι σε εκκρεμότητα και πολύ σύντομα θα έχουν  ολοκληρωθεί», επισήμανε ο αντιδήμαρχος.

 

 

Share