Συναντήσεις του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων της πόλης

Συναντήσεις με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Νηπιαγωγείου και του Πρότυπου Λυκείου Αναβρύτων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής με τη Μαρουσιώτικη κοινωνία.

Συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 16ου Νηπιαγωγείου

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την Πρόεδρο Εύα Κωνσταντινίδου τον Αντιπρόεδρο Κυριάκο Μακαρονίδη, την Ταμία Παναγιώτα Ακριδοπούλου και το μέλος Κωνσταντίνα Ραφτογιάννη παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλου, της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη και της Προέδρου πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης Ελένης Βλάχου.

Συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Πρότυπου Λυκείου Αναβρύτων

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την Πρόεδρο Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη την Αντιπρόεδρο Εύα Μαυρίδου, το μέλος Βασίλη Τζούλη, τον Διευθυντή του Λυκείου Οτζάκογλου Θεόδωρο,  παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας και με την ιδιότητα του μέλους ΔΣ του ΙΓΕ Στέφανου Τσιπουράκη, της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη και του Προέδρου της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Εκπαίδευσης Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν με τους εκπροσώπους  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αφορούσαν στην ασφαλή προσβασιμότητα και συντήρηση των σχολικών μονάδων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου για το σύνολο των ζητημάτων έθεσε τις προτεραιότητες και έδωσε τις σχετικές οδηγίες στις Σχολικές Επιτροπές και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου που επίσης ήταν παρούσες στις συναντήσεις.

Share