Ημερίδα για την Παχυσαρκία από το ΜΗΤΕΡΑ στις 9-10 Μαρτίου 2018

Η Α΄ Παθολογική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ στις 9-10 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιήσει συνέδριο με θέμα «Παχυσαρκία Νόσος και Απειλή, Νεώτερες Εξελίξεις», στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζαππείου, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο πατήστε εδώ.

Το Μητέρα

Στα 39 χρόνια λειτουργίας του, το ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας στη Γυναίκα, το Παιδί, την Οικογένεια. Διαθέτει τρεις Κλινικές, τη Γενική Κλινική, τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, καθώς και το πλέον ολοκληρωμένο ιδιωτικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της χώρας, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

Το ΜΗΤΕΡΑ δραστηριοποιείται στον τομέα της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης. Στο ΜΗΤΕΡΑ,  λειτουργούν πλήρως οργανωμένα τμήματα, ειδικές μονάδες, εξωτερικά ιατρεία καθώς και διαγνωστικά εργαστήρια, που παρέχουν ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες, με περισσότερους από 1500 συνεργάτες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Share