Αυτή την Κυριακή παίζουμε Χάντμπολ για την Κιβωτό του Κόσμου!

Ένας ξεχωριστός αγώνας χάντμπολ, για να στηρίξουμε το σπίτι φιλοξενίας παιδιών «Κιβωτός του Κόσμου» στην Άνοιξη Αττικής που φιλοξενεί σήμερα 17 παιδιά.

H Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ), ο Δήμος Διονύσου,, η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) και ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ, με την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) συνδιοργανώνουν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 10.00 έως 14.00 στο κλειστό Γυμναστήριο Άνοιξης (Κανάρη 3 – Άνοιξη), έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο αγώνα χάντμπολ, με συναθλητές σ’ αυτή την πρωτοβουλία επίλεκτους διεθνείς αθλητές χάντμπολ, ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων και αγαθών (τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά, χαρτικά, σχολικά, εξοπλισμός σπιτιού κ.τ.λ) για το σπίτι φιλοξενίας παιδιών του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» στην Άνοιξη Αττικής που φιλοξενεί σήμερα 17 παιδιά.

Η εκδήλωση μέσω της ΟΧΕ είναι ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα BE ACTIVE της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Προβάλει το αθλητικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του Δήμου Διονύσου και η παρουσία και συμμετοχή φορέων όπως είναι η ΟΧΕ , ο Δήμος Διονύσου, η ΕΣΧΑ, ο ΣΕΟ και ο ΑΣΑΔ αναδεικνύουν την πολύπλευρη συνεργασία ετερόκλητων φορέων επ’ ωφελεία της κοινωνίας.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στείλουμε ένα διαφορετικό μήνυμα, αυτό της «άλλης», διαφορετικής πλευράς του αθλητισμού, των ολυμπιακών ιδεωδών, της ευαισθητοποίησης του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης.

 

 

Share