Χάντμπολ Ανδρών: Άνετη επικράτηση για το Δούκα επί του Καματερού με 30-14 και πλώρη για το Φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος

Άνετος και ωραίος ο ΑΣΕ Δούκα συνέτριψε το Καματερό με 14-30, για την 18η αγωνιστική της Handball Premier και πλέον με την ψυχολογία στα ύψη, «βάζει πλώρη» για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος το οποίο θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα.

Το συγκρότημα του Κωστή Μπούνα κόντρα στο Καματερό έδειξε σοβαρότητα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα του Παναγιώτη Κολλύρη, που είχε 19 αποκρούσεις, οδηγήθηκε σε μια επιβλητική επικράτηση.

Τα στοιχεία του ντέρμπι που φάνηκε πως θα έχει το ματς ανατράπηκαν σχεδόν ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου του αγώνα. Σε μια φάση που μπορεί και να έκρινε το παιχνίδι όσον αφορά την ευκολία της τελικής επικράτησης του Δούκα. Ο Μανώλης Λαδάκης μάρκαρε επικίνδυνα – σύμφωνα με τους διαιτητές – τον Χρήστο Κεδέρη και έτσι ο 22χρονος αριστερός ίντερ της ομάδας του Καματερού είδε την κόκκινη κάρτα.

Σαν να μην έφτανε κι αυτό, ήρθε και ο τραυματισμός του Δημήτρη Μελετάκου στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού (πήγε στο νοσοκομείο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου) κι έτσι μειώθηκαν ακόμη περισσότερο οι όποιες ελπίδες είχαν οι γηπεδούχοι.

Ο Δούκας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σε συνδυασμό με ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του Παναγιώτη Κολλύρη, άρχισε να ξεφεύγει στο σκορ για να φτάσει σε μια άνετη νίκη.

Φύλλο Αγώνα

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 30-14

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 4-4, 4-6, 4-9, 5-11, 7-16 (ημχ.), 8-18, 9-18, 10-21, 10-24, 12-27, 14-30

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Παναγιώτης Μεσσήνης): Λαδάκης 2, Σκορδιάνος, Γκλάβας, Ταουσάνης 2, Καμπουράκης 1, Μελετάκος, Ακάλεστος 2, Πιτερός, Τότο 2, Μιμίκος, Μαγκαφουράκης, Βορύλλας 1, Κότσιρας, Κουρέτα 3, Καραμασιώτης 1, Βλαχοθανάσης

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κωστής Μπούνας): Μωραΐτης 6, Τόμπρος, Παπαπούλιος, Γκέρτσος 1, Νομικός, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 1, Μίτροβιτς 5,  Ντούνης, Μπάγιος 5,  Ζιβούλοβιτς 6, Τζανιδάκης, Αραπακόπουλος, Ζαφειράκης 1, Κολλύρης, Κεδέρης 5

Διαιτητές: Τσάκωνας – Τόλιος Δίλεπτα: 3-6 Πέναλτι: 1/5-2/2 Κόκκινη: 8:50 Λαδάκης (δεν κρατήθηκε δελτίο)

 

Share