Η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή» ευχαριστεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την προσφορά του

Με μια επιστολή, η Εταιρεία Αρωγής Παιδιών με Αναπηρία «Δώσε Ζωή» εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, για την προσφορά του και την ευαισθησία του προς τα παιδιά του συλλόγου.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν το έργο μας και που είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Η ενθάρρυνση που παίρνουμε από το ενδιαφέρον των φίλων, μας παροτρύνει να στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή της η πρόεδρος του «Δώσε Ζωή», Παναγιώτα Καμπά.

Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε το δήμαρχο Αμαρουσίου για την προσφορά του σε είδη τροφίμων (κρουασάν, μπάρες δημητριακών, φρυγανιές, γάλατα, λάδι, ζυμαρικά και μαρμελάδες).

Ο Σύλλογος ‘’Δώσε ζωή’’

Ο Σύλλογος ‘’Δώσε ζωή’’ είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος που στόχο έχει την φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες και ταυτόχρονα την ενημέρωση των πολιτών. Προσπαθούμε να στηρίζουμε τα παιδιά βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης τους και την καθημερινή τους ζωή. Τα παιδιά με αναπηρία έχουν το δικαίωμα να κοινωνικοποιηθούν όπως όλοι μας. Οφείλουμε συλλογικά να τα ενισχύουμε, να τα στηρίζουμε αλλά σε καμία περίπτωση να τα λυπόμαστε. Τα παιδιά αυτά πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε σαν ισότιμα μέλη της κοινωνίας και όχι να τα περιφρονούμε και να τους περιθωριοποιούμε.

Η συνεισφορά του κόσμου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Είμαστε ένας νέος Σύλλογος και έχουμε ανάγκη ανθρώπους που έχουν όρεξη να προσφέρουν απλόχερα την βοήθειά τους.

Πληροφορίες

http://dosezoi.gr/

 

 

Share