Στις 2 και 3 Μαΐου το καλλιτεχνικό Φεστιβάλ ARTEMEIΣ

Στις 2 και 3 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 6 το απόγευμα και η είσοδος θα είναι δωρεάν και για τις δύο ημέρες.

Στο φεστιβάλ Artεμεις θα λάβουν μέρος συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, εικαστικοί καλλιτέχνες, συγγραφείς και πολλοί άλλοι από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών. Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν με βασικό στόχο την αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής της πόλης, στηρίζοντας παράλληλα την πρωτοβουλία του υποψήφιου Δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου για την ίδρυση Ραδιοφωνικού Σταθμού, στα Βόρεια Προάστια με έδρα το Μαρούσι.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Μικαέλα Δαρμάνη
Γιώργος Ρους
Dilemma

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Πάνος Μπίρμπας
The Rockin’ Dead
και άλλοι

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Συμμετέχουν οι εικαστικοί καλλιτέχνες:

Σοφία Γκίκα, Παναγιώτα Λευκαδίτη, Καλλιρρόη Πανάγου, Αντώνης Kuzmychov,
Γιώργος Τουρκοβασίλης, Lebaniz Blonde, Έλενα Σταματογιάννη, Γεώργιος Σαββόπουλος, Δημήτρης Σοφικίτης, Ελεάννα Μαρτίνου, Μανώλης Νταλούκας.

Θα εκτεθούν ακόμη έργα του Σίμου Τσαπνίδη (από τη ζωή στο Λονδίνο κατά την έκρηξη του Swinging London), της Pamela Leake (από την ζωή της στην Αθήνα στα χρόνια της δικτατορίας), και του Πάνου Κουτρουμπούση (που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας, και στον οποίο αφιερώνεται το εκθεσιακό μέρος).

 

 

Share