H καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος

Στην καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου Ωρωπού και Μαραθώνος, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου.

Παρόντων των εκπροσώπων από τις Τοπικές Αρχές και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο  κ.  Αμπατζόγλου, ευχήθηκε στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, το Νέο Έτος να είναι δημιουργικό, με υγεία και κάθε επιτυχία στο αδιάκοπο και πολυδιάστατο έργο που επιτελεί προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Στο Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κύριλλος, ευλόγησε και μοίρασε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους ειρήνη, υγεία, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο απαιτητικό έργο τους.

Share