Επιχειρησιακή επίδειξη των 3 νεοαποκτηθέντων σαρώθρων του Δήμου Αμαρουσίου κατά τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου στην πλατεία Ζεκάκου

Επίδειξη λειτουργίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου 2022, των 3 νεοαποκτηθέντων σαρώθρων του Δήμου Αμαρουσίου, κατά τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου στην πλατεία Ζεκάκου, παρουσία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Τα 3 νέα σάρωθρα έχουν ενταχθεί πλήρως στο επιχειρησιακό δυναμικό του Δήμου μαζί με άλλα νέα οχήματα και είναι έτοιμα να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στον καθαρισμό των δρόμων και στην εικόνα της πόλης, υποστηρίζοντας το αξιόλογο έργο των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου, επισήμανε ο Δήμαρχος μετά το πέρας της επίδειξης λειτουργίας. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σημασία της συμμετοχής των πολιτών στη διατήρηση της «καθαρής πόλης», καθώς αποτελεί ευθύνη όλων η προσπάθεια αυτή.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή, να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κώτου Αμαρουσίου “Ο Άγιος Ελευθέριος” Αθανάσιο Νησιώτη και κατοίκους της περιοχής στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής με τους πολίτες όλων των γειτονιών.

Share