Φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση με τίτλο «Αγάπης Λόγια», αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ από το Δήμο Αμαρουσίου

Μια σπουδαία μουσική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς διοργανώνει ο δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 στις 19:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα).

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Αγάπης Λόγια» και είναι αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ. Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης (1904-1958) έγραφε από ρομάντζες και βαλς ως πατριωτικά τραγούδια και αρχοντορεμπέτικα. Είναι ο δημιουργός δεκάδων γνωστών επιτυχιών που άφησαν εποχή. «Ασ΄τα τα μαλλάκια σου», «Παιδιά, της Ελλάδος παιδιά», «Ας ερχόσουν για λίγο», «Κάτι με τραβά κοντά σου», «Ο μήνας έχει εννιά» και ο «Τραμπαρίφας» είναι κάποιες από τις διασημότερες. Επίσης, είχε γράψει μουσική για 45 θεατρικές επιθεωρήσεις και 10 κινηματογραφικές ταινίες.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Έφη-Γκολέμη Καραουλάνη (Σολίστ) και ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος (πιάνο), ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει η συγγραφέας κα Έφη Πασχάλη.

Αντί εισιτηρίου θα διενεργηθεί συλλογή τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αμαρουσίου.

Share