Ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας από τον Σύλλογο Αγίου Νικολάου ΚΑΤ Αμαρουσίου

Τα μέλη του Περιβαλλοντικού -Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου ΚΑΤ Αμαρουσίου, πραγματοποίησαν την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή τους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου παρόντων εκπροσώπων της διοίκησης του Δήμου.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, μετέφερε τους χαιρετισμούς του, και διαβεβαίωσε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου ότι «ο Δήμος σταθερά στηρίζει το έργο του, αλλά και τη γειτονιά του Αγίου Νικολάου» επισημαίνοντας ότι, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση ου Δήμου, «οι πόρτες των γραφείων της διοίκησης είναι πάντοτε ανοικτές για να συζητήσουν όποια τυχόν ζητήματα τους απασχολούν ή όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η γειτονιά, και να βρεθούν λύσεις προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των κατοίκων».

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της γενικής συνέλευσης, τα μέλη έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου για το 2018 ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία και ευημερία το νέο έτος.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευθύμης Τσίγκας και Πέτρος Κόνιαρης.

 

Share