Ερώτηση Μαγιάκη για την ενδεχόμενη παραχώρηση του γηπέδου Κοκκινιάς στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ

Η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ», με επικεφαλής τον Λευτέρης Μαγιάκη απηύθυνε ερώτηση για την ενδεχόμενη παραχώρηση του γηπέδου Κοκκινιάς στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ προς τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Αντιδήμαρχε,

Στο φύλλο του Σαββάτου 25-8-2018 της εφημερίδας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ» δημοσιεύεται ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η διοίκηση της Νίκης Αμαρουσίου «διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα του Τύπου περί συμφωνίας της, για παραχώρηση του γηπέδου της Κοκκινιάς στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ.»

Επειδή αρμόδια για τη διαχείριση και παραχώρηση του γηπέδου σε αθλητικά σωματεία και συλλόγους είναι αποκλειστικά  η Δημοτική Αρχή, τεκμαίρεται από την ανωτέρω διατύπωση, χωρίς να διατυπώνεται ρητά, ότι η ίδια πήρε απόφαση για την παραχώρηση του γηπέδου της Κοκκινιάς στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Νίκης Αμαρουσίου.

-Επειδή οι ανάγκες της πόλης σε αθλητικούς χώρους είναι πολύ μεγάλη για την άθληση των αθλητών και αθλητριών των συλλόγων της πόλης αλλά και των κατοίκων.

-Επειδή η Νίκη Αμαρουσίου είναι από τους παλαιότερους και πλέον δραστήριους αθλητικούς συλλόγους της πόλης

-Επειδή το ανωτέρω κλειστό γήπεδο κατασκευάστηκε σε δημόσιο χώρο και με δημόσια χρήματα για τις ανάγκες της πόλης

-Επειδή παρόμοιο θέμα ουδέποτε συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο

-Ερωτάται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος αν ισχύει οιαδήποτε συμφωνία παραχώρησης του γηπέδου της Κοκκινιάς σε αθλητικό σύλλογο εκτός πόλης και εν προκειμένω στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ.

 

Share