3η Επιστημονική Διημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού στο ΜΗΤΕΡΑ

Η 3η Επιστημονική Διημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Λούρος” ΜΗΤΕΡΑ, υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ και της ΕΧΕΜ.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν νεότερα δεδομένα στην θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Σε συνεργασία με:

Τμήμα Απεικόνισης Μαστού ΜΗΤΕΡΑ, Α΄, Β΄, Γ΄ Κλινικές Μαστού ΜΗΤΕΡΑ

Ογκολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, Παθολογοανατομικό Εργαστήριο ΜΗΤΕΡΑ

Πληροφορίες: 210867021 & 2109609400

Το Μητέρα

Στα 39 χρόνια λειτουργίας του, το ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Υγείας στη Γυναίκα, το Παιδί, την Οικογένεια. Διαθέτει τρεις Κλινικές, τη Γενική Κλινική, τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ, καθώς και το πλέον ολοκληρωμένο ιδιωτικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της χώρας, το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

Το ΜΗΤΕΡΑ δραστηριοποιείται στον τομέα της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης. Στο ΜΗΤΕΡΑ,  λειτουργούν πλήρως οργανωμένα τμήματα, ειδικές μονάδες, εξωτερικά ιατρεία καθώς και διαγνωστικά εργαστήρια, που παρέχουν ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες, με περισσότερους από 1500 συνεργάτες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Το ΜΗΤΕΡΑ διεκδικεί την πρωτοπορία στον τομέα της εργαστηριακής διαγνωστικής στη χώρα μας. Στο ευχάριστο, άνετο και φιλικό περιβάλλον των εργαστηρίων πραγματοποιείται πλήθος εξετάσεων, από τις πιο απλές έως τις πλέον πολύπλοκες.

Share