Ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στον Ιερό Ναό στο Ψαλίδι Αμαρουσίου

Για ακόμη μια χρονιά γιορτάστηκε σε κλίμα λατρείας η μεγάλη εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στον φερώνυμο Ιερό Ναό στο Ψαλίδι Αμαρουσίου. Παρών ήταν και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια, και τη δέουσα θρησκευτική κατάνυξη, ενώ πλήθος πιστών συνέρευσε στον Ιερό Ναό για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Παναγίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αντάλλαξε θερμές ευχές με τους εκατοντάδες πολίτες που είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό και ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά με υγεία και εθνική ανάταση».

Ο κ. Πατούλης σημείωσε επιπλέον ότι «η μητέρα του Χριστού με την υπαρκτή παρουσία της στη ζωή των ανθρώπων είναι η στοργική μητέρα όλων μας που δεν μας αφήνει και δεν μας εγκαταλείπει σε καμία δυσκολία μας».

«Η Εκκλησία μας να συνεχίζει το έργο της Παναγίας να γεννά τον Χριστό στις καρδιές των ανθρώπων», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Παρόντες στις λατρευτικές εκδηλώσεις του Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη.

Share