Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ήταν όλοι εκεί

Την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου, ο πατέρας Χρήστος Μαρούδας του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας της Θεοτόκου, ευλόγησε την βασιλόπιτα και έδωσε ευχές για υγεία, πίστη και ομοψυχία  για όλους το νέο έτος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης στους επιχειρηματίες και καταστηματάρχες τόσο στο ιστορικό εμπορικό κέντρο όσο και ευρύτερα στo Μαρούσι.

«Με την ολοκλήρωση της βιοκλιματικής ανάπλασης, του σύγχρονου υπόγειου χώρου στάθμευσης και της «έξυπνης» πλατείας, αλλά και με μια σειρά άλλων επιμέρους παρεμβάσεων, δημιουργούμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε το Μαρούσι τα επόμενα χρόνια να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Στόχος μας είναι αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας να δημιουργήσουμε πλούτο για την πόλη, εισοδήματα για τους κατοίκους και θέσεις απασχόλησης για  τα παιδιά μας. Με ενότητα και ομοψυχία θα προχωρήσουμε μπροστά, ώστε η «επόμενη ημέρα» να είναι η δυναμική συνέχεια για τον εμπορικό κόσμο του Αμαρουσίου.» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Τις θερμές ευχές του στους παριστάμενους  για τη νέα χρονιά έδωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γιάννης Νικολαράκος, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Καραμέρος μαζί με μερικούς από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλλυς, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Σμυρνής.

Share