19 νέα υπαίθρια όργανα γυμναστικής σε τρεις ακόμα γειτονιές είναι στη διάθεση των πολιτών στο Μαρούσι

Δεκαεννέα νέα υπαίθρια όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν σε  τρεις ακόμα γειτονιές του Δήμου Αμαρουσίου και ειδικότερα:
Στην Κοκκινιά, στην Πλατεία Ξυλούρη, δίπλα στην πρόσφατα ανακαινισμένη Παιδική Χαρά. Στο Νέο Τέρμα, στον κοινόχρηστο χώρο που περικλείεται από τις οδούς Ανδρόνικου-Ναούσης-Δωδεκανήσου-Ναυαρίνου, που με την Παιδική Χαρά και το Γήπεδο 5Χ5 συμπληρώνουν τα διαθέσιμα μέσα για υπαίθριες δραστηριότητες και στον Άγιο Νικόλαο, στον κοινόχρηστο χώρο στη συμβολή των οδών Άρεως & Μακεδονίας.

Με πρωτοβουλία της Δημοτική Αρχής την περίοδο 2019-2023 τοποθετήθηκαν 128 συνολικά πιστοποιημένα υπαίθρια όργανα γυμναστικής, σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζουν την ασφαλή και καλή λειτουργία των οργάνων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά:
«Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των πολιτών και γνωρίζοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης έχουμε τοποθετήσει σχεδόν σε όλες τις περιοχές της πόλης μας υπαίθρια όργανα γυμναστικής. Παρέχουμε με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία στους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να γυμναστούν δωρεάν στο φυσικό περιβάλλον, προάγοντας τη σωματική και τη ψυχική τους υγεία.
Είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής».

Το έργο υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και με τη συμβολή της Συμβούλου του Δημάρχου Αθηνάς Ρέππου.

 

 

Share