5 ξεχωριστές προτάσεις για βόλτα με τα παιδιά σας στο Μαρούσι

Τώρα που ο καιρός ανοίγει, όλοι οι γονείς θέλουν κάτι παραπάνω από τα μεγάλα εμπορικά στο Μαρούσι, όπου κλείνονταν όλο το χειμώνα για βόλτα με τα παιδιά και ψώνια. Και ευτυχώς, το Μαρούσι έχει αρκετά σημεία, στα οποία μπορείτε να ευχαριστηθείτε μια όμορφη μέρα. Οι κάτοικοι του Αμαρουσίου ξέρουν πιθανότατα αρκετά από αυτά, όμως το θέμα είναι ότι το Μαρούσι μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης και για άλλες γειτονιές, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!

Αηδονάκια

Το θρυλικό λούνα παρκ των παιδικών μας χρόνων αποτελεί ακόμα αγαπημένο στέκι των παιδιών από όλη την Αθήνα. Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι, αρχής γενομένης από την Πρωτομαγιά, έχει το πάρκο δράσης “Kids Survival” με στίβο μάχης, διαδραστικά παιχνίδια, μάχες, αγωνίσματα, συμβούλια, διαγωνισμούς και έπαθλα… αλά Survivor.

Πληροφορίες: Ανδρέα Παπανδρέου και Διονύσου 155, Μαρούσι, 210 6196948

Volta Fun Town

Το Volta Fun Town αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για ψυχαγωγία των παιδιών με μια μεγάλη εσωτερική παιχνιδοκατασκευή μέσα στο εμπορικό κέντρο Avenue αλλά και μεγάλο εξωτερικό χώρο, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν με την ψυχή τους με δραστηριότητες όπως baby kart, τραμπολίνο, ψάρεμα, φουσκωτά και roller skating, όσο εσείς ψωνίζετε ή χαλαρώνετε στον ήλιο.

Πληροφορίες: Εμπορικό Κέντρο Avenue, Λεωφ. Κηφισίας 41-45, Μαρούσι, 210 6109424

Funmily

Το Funmily είναι ένας χώρος οικογενειακής ψυχαγωγίας, όπου οι γονείς μπορούν να απολαύσουν ήρεμα και χαλαρά τον καφέ ή το φαγητό τους στο ατμοσφαιρικό bistro, ενώ τα παιδιά παίζουν στο μεγάλο και πλήρως εξοπλισμένο παιδότοπο για παιδιά από 18 μηνών έως 10 ετών.

Πληροφορίες: Οδός Πεντέλης 114, Μαρούσι, 210 8105300

 

Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε το πάντα διαχρονικό Άλσος Συγγρού για πικ νικ, τρέξιμο και παιχνίδι μέσα στην εξοχή, αν και τόσο κοντά, καθώς και το ΟΑΚΑ, όπου τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες σε πρότυπα και εξειδικευμένα αθλητικά προγράμματα για βρέφη και παιδιά, όπως στο γυμναστήριο Replayce ή Υδρία Family Athletic Club για κολύμβηση, baby yoga και μουσικοκινητική αγωγή.