So easy Αμαρουσίου: κοντά μας καμία γλώσσα, δεν είναι πια ξένη!

Σήμερα η εκμάθηση ξένων γλωσσών είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Eίναι ανάγκη και μέσο για την κατάκτηση προσωπικών και επαγγελματικών μας στόχων. Στο κέντρο ξένων γλωσσών So Easy στο Μαρούσι μπορείτε να μάθετε την ξένη γλώσσα της επιλογής σας γρήγορα, εύκολα και για πάντα!

Με μεγάλο εύρος γλωσσών, από τις κλασικές (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά) μέχρι τις ανερχόμενες που κάνουν διαφορά στην αγορά εργασίας (κινεζικά, τουρκικά, ρωσικά, αραβικά, τουρκικά), στο εκπαιδευτικό κέντρο So easy παραδίδονται μαθήματα για παιδιά, ενήλικες και επαγγελματίες που θέλουν να εκπαιδευτούν σε business language.

Στόχος του εκπαιδευτηρίου So easy είναι η εκμάθηση της γλώσσας να γίνει με τέτοιον τρόπο, ώστε ο σπουδαστής να αγαπήσει τη γλώσσα και να μάθει να τη χειρίζεται σαν τη μητρική του. Μια καινούρια γλώσσα είναι ένα νέο ταξίδι σε έναν διαφορετικό κόσμο που κατακτάται σταδιακά και αποτελεσματικά χάρη στις εμπνευσμένες μεθόδους διδασκαλίας, την εμπειρία και το ειλικρινές ενδιαφέρον των καθηγητών για κάθε σπουδαστή ξεχωριστά.

Όλα τα τμήματα είναι ολιγομελή (4-8 μαθητές), ενώ ακόμα σπουδαιότερο είναι το γεγονός ότι οι τάξεις είναι ομοιογενείς ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο γνώσεων των μαθητών. Η άρτια επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση των καθηγητών, τα καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα και οι ευχάριστοι ζεστοί χώροι κάνουν την εμπειρία μάθησης διαφορετική, παραγωγική και εύκολη. Γι’ αυτό και όλοι οι σπουδαστές στα So Easy πετυχαίνουν το στόχο τους και τα ποσοστά επιτυχίας σε πιστοποιήσεις διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων αγγίζουν το 100%!

 

Πληροφορίες

So easy Αμαρουσίου

Χατζηαντωνίου και Πλαταιών 6, Μαρούσι

210 6147260-1

marousi@soeasy.gr

www.soeasy.gr

Share