Γυμναστική στο σπίτι από τον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι η περίοδος που βιώνουμε όλοι τώρα που #μενουμεσπιτι και θέλοντας να συνδράμει τη δημιουργική απασχόληση των πολιτών του, ετοίμασε αυτή τη θεματική σελίδα με τίτλο #MaroussiActiveAtHome με βίντεο ολιγόλεπτης γυμναστικής στο σπίτι.

Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που συνεργάζονται με τον Δήμο μας, αθλητές, προπονητές αθλητικών σωματείων και πολλοί ακόμη άνθρωποι του αθλητισμού, με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και δημιούργησαν για τους Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες μικρά ενδιαφέροντα βίντεο άθλησης για διάφορες ηλικιακές ομάδες, για άτομα με αναπηρία αλλά και για εγκύους!

Τα βίντεο είναι σε real time, οπότε μπορείτε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες των γυμναστών και να κάνετε την καθημερινή σας άσκηση σαν να ήσασταν στο γυμναστήριο! Ενίοτε, θα γίνονται και live μεταδόσεις, για πιο διαδραστική σωματική δραστηριότητα!

Θα υπάρχει πάντα η ενημέρωση αν τα βίντεο είναι ήπιας, μεσαίας ή έντονης σωματικής άσκησης προκειμένου ο κάθε πολίτης να επιλέγει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει. Επίσης στη σελίδα μας θα αναρτώνται συμβουλές ευεξίας, υγιεινής διατροφής και καλής φυσικής κατάστασης από επαγγελματίες ενώ θα παρέχονται και δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης! Μένουμε σπίτι, αντιστεκόμαστε στη διασπορά της πανδημίας για να προστατεύσουμε εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά φροντίζουμε το σώμα μας και το πνεύμα μας!

Νους υγιής εν σώματι υγιεί με το #MaroussiActiveAtHome!

 

Δείτε τη σελίδα εδώ:

https://www.facebook.com/MaroussiActiveAtHome/

Share