Easter Farm: Μια Πασχαλινή φάρμα σας περιμένει στο The Mall Athens

Απίθανα διαδραστικά παιχνίδια και η ωραιότερη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα σας περιμένουν στην Πασχαλινή Φάρμα του The Mall Athens, από την Πέμπτη 29 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει η παρουσίαση, στο Easter Farm θα πάρετε μέρος σε απίθανα διαδραστικά ομαδικά παιχνίδια και αγώνες με τρακτέρ στο Easter Tractor Race. Θα επισκεφθείτε τον Κήπο των Ζαχαρωτών και τα δημιουργικά εργαστήρια, θα δείτε θεατρικές παραστάσεις και θα φωτογραφηθείτε στην απίθανη χώρα των ζαχαρωτών, ενώ σας περιμένει ένα σοκολατένιο αβγό, δώρο από το The Mall Athens!

Συγκεκριμένα στο The Mall Athens θα βρείτε τα εξής:

Easter Tractor Race – Επίπεδο 0: Tα παιδιά παίζουν και διασκεδάζουν στο ειδικά διαμορφωμένο stage σε αγροτόδρομο οδηγώντας ποδοκίνητα αμαξίδια τρακτέρ και βοηθούν τον Farmer και τα ζωάκια της φάρμας να μεταφέρουν τη σοδειά απ’τα χωράφι.

Easter Farm – Επίπεδο 1: Μια υπέροχη φάρμα με έξι διασκεδαστικούς σταθμούς παιχνιδιών, καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν μαθαίνοντας για τη ζωή στη φάρμα, σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον.

Ο Κήπος των Ζαχαρωτών – Επίπεδο 3: Ένας χώρος γεμάτος χρώματα και παιχνίδια, περιμένει τους μικρούς μας φίλους να πάρουν μέρος σε δημιουργικά εργαστήρια, να παίξουν σε ομαδικά παιχνίδια, να μεταμορφωθούν σε ζαχαρωτά με face painting, να παρακολουθήσουν μαγικές παραστάσεις και να φωτογραφηθούν στον κήπο των ζαχαρωτών.

Share