Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη λειτουργία του υπογείου πάρκινγκ της Πλατείας Ευτέρπης

Όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη λειτουργία του πληροί το υπόγειο στεγασμένο πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής και την απόφαση 462398. Υπενθυμίζεται πως το πάρκινγκ έχει εγκαινιαστεί από τις 26 Ιουνίου χωρίς ωστόσο να τεθεί έως και σήμερα σε λειτουργία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, θα ξεκινήσει σταδιακά η λειτουργία του υπόγειου παρκινγκ τριών επιπέδων για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης και του Εμπορικού Κέντρου.

“Με την αδειοδότηση του σύγχρονου υπόγειου παρκινγκ ολοκληρώθηκαν  οι διαδικασίες για τη λειτουργία ενός έργου υποδομής «ορόσημο» για το Μαρούσι, που  αποτέλεσε αίτημα πολλών δεκαετιών για την τοπική αγορά και την τοπική μας κοινωνία και χρειάστηκε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια για την ολοκλήρωσή του” ανέφερε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε “Η λειτουργία του υπόγειου παρκινγκ θα βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας και στάθμευσης στην  ευρύτερη περιοχή και μαζί με την Smart Plaza φιλοδοξούμε να γίνουν πόλο έλξης για τους νέους και τους επισκέπτες της πόλης μας”. 

Share