Δυο παραστάσεις με ένα εισιτήριο στο Θέατρο Τέχνης

Το Θέατρο Τέχνης ξεκινά την εφαρμογή μίας μεγάλης προσφοράς για τις παραστάσεις που παίζονται και στις δύο σκηνές του για τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, με ένα ενιαίο εισιτήριο στην τιμή των 18 ευρώ, το κοινό, μπορεί να επιλέξει να δει μία νέα παραγωγή και μία επανάληψη επιτυχημένης παραγωγής του Θεάτρου Τέχνης.

Μπορούμε να επιλέξουμε λοιπόν ένα έργο από τη λίστα των νέων παραγωγών που είναι οι εξής :

-«Δεσποινίς Μαργαρίτα», Ρομπέρτο Ατάϊντε, σκηνοθεσία-ερμηνεία: Θόδωρος Γράμψας

-«Ζωρζ Νταντέν: ο άναυδος σύζυγος», Μολιέρου, σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη

-«Eroica», Κοσμά Πολίτη, σκηνοθεσία Γιολάντα Μαρκοπούλου

Και μια παραγωγή από τη λίστα των επαναλήψεων:

– «Relax…MYNOTIS», Κείμενο-σκηνοθεσία: Βασίλης Παπαβασιλείου

– «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», Ζοέλ Πομμερά, σκηνοθεσία: Νίκος Μαστοράκης

-«Η Ελένη», Γιάννη Ρίτσου, σκηνοθεσία-ερμηνεία : Βασίλης Παπαβασιλείου

Με ένα εισιτήριο 18 ευρώ, δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης

Η προσφορά ισχύει στα ταμεία του Θεάτρου και στο viva.gr μόνο από Πέμπτη 20 Οκτωβρίου έως Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.

Εξασφαλίστε το «διπλό» εισιτήριο μέσα σε αυτές τις ημερομηνίες του Οκτωβρίου και κλείστε θέση για όποια ημέρα και όποιο μήνα επιθυμείτε.

Λίγα λόγια για το Θέατρο Τέχνης

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ιδρύθηκε το 1942 και έχει θέσει ως στόχους του την ανάδειξη και καθιέρωση νέων ελλήνων συγγραφέων, τη δημιουργία «Σχολής» με δικό της «ύφος» για την κατάκτηση της θεατρικής τέχνης, τη γνωριμία και συνεπώς την επικοινωνία του ελληνικού κοινού με τους μεγάλους ξένους κλασικούς και σύγχρονους συγγραφείς, την ερμηνεία του Αρχαίου Δράματος και, από τότε μέχρι σήμερα, υπηρετεί και πραγματώνει αδιάλειπτα τους αρχικούς στόχους του. Έχουμε να κάνουμε όχι απλά με ένα γεγονός αλλά με ένα ιστορικό γεγονός.

Μέσα στο Θέατρο Τέχνης γεννήθηκαν ένα πλήθος νέοι Έλληνες συγγραφείς. Από το 1942 μέχρι σήμερα στη σκηνή του Θεάτρου Τέχνης πρωτοπαρουσιάστηκαν πολλοί νέοι έλληνες συγγραφείς: Γ. Σεβαστίκογλου, Α. Σολωμός, Δημ. Κεχαίδης, Ιακ. Καμπανέλλης, Λ. Αναγνωστάκη, Γ. Σκούρτης, Μ. Ευθυμιάδης, Γ. Αρμένης, Ε. Χαβιαρά, Δ. Λιτινάκη, Μ. Λαϊνά, Γ. Χρυσούλης, Θ. Βαλτινός, Π. Μεντής κ.α …

Στο Θέατρο Τέχνης γεννήθηκε για το ελληνικό κοινό ο Ουίλλιαμς, ο Μίλλερ, ο Λόρκα, ο Μπρεχτ, ο Αρραμπάλ, ο Μπέκετ, ο Γκομπρόβιτς, ο Ζενέ, ο Φο, ο Ρουζάντε, ο Έρντμαν , ο Ρουζέβιτς, ο Μποντ, ο Στράους, ο Ροντρίγκες, ο Μπέρνχαρντ, ο Κολτές και άλλοι…

Πληροφορίες στα ταμείο του Θεάτρου

Υπόγειο: Πεσμαζόγλου 5 | Τηλ. 2103228706

Φρυνίχου: Φρυνίχου 14 | Τηλ. 2103222464 & 21032367

Share