Διαγωνισμός για «Υπηρεσίες υποστήριξης και οργάνωσης εκδηλώσεων Δημοτικής Βιβλιοθήκης» από το Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό με τίτλο «Υπηρεσίες υποστήριξης και οργάνωσης εκδηλώσεων Δημοτικής Βιβλιοθήκης», συνολικού προϋπολογισμού € 74.400.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, που θα προσδιοριστεί αποκλειστικά βάσει τιμής στο σύνολο των υπηρεσιών του διαγωνισμού με τίτλο «Υπηρεσίες υποστήριξης και οργάνωσης εκδηλώσεων Δημοτικής Βιβλιοθήκης», σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 75/2018 τεχνική μελέτη της Επιχείρησης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί θα διεξαχθεί ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών στα γραφεία της Επιχείρησης, στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού Καταστήματος Αμαρουσίου, επί των οδών Βασ. Σοφίας, αρ. 9 & Δημ. Μόσχα, Τ.Κ. 15124, με την υποβολή κλειστών προσφορών, ήτοι την 09-10-2018, ημέρα Τρίτη από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 10.30 π.μ. (καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών), εκτός και αν η υποβολή των προσφορών συνεχίζεται χωρίς διακοπή και μετά το πέρας της ώρας αυτής.

Οι προσφορές μπορεί να υποβληθούν και ταχυδρομικά. Προσφορές με τηλεομοιοτυπία (Fax) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές, εν όψει διασφάλισης συνθηκών ισότιμου συναγωνισμού (αποφυγή διαρροής πληροφοριών). Οι εκπρόθεσμες προσφορές επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν.

Για πληροφορίες ως προς τη διαδικασία, τα δικαιολογητικά συμμετοχής και την παραλαβή της αναλυτικής διακήρυξης, με τα συνοδευτικά παραρτήματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Επιχείρησης καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09:30 π.μ. έως 16:00 μ.μ. (τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 – 2038202 και 213 – 2038206).

Η προσφορά πρέπει να αναφέρει διάρκεια ισχύος τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών από την επόμενη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού. Στην οικονομική προσφορά πρέπει να φαίνονται αναλυτικά οι τιμές για το κάθε είδος και συνολικά για όλα τα είδη της διακήρυξης. Το συνολικό ποσό πρέπει να αναγράφεται και ολογράφως μαζί με τον αναλογούντα ΦΠΑ.

Οι προσφορές και τα περιλαμβανόμενα σε αυτές στοιχεία συντάσσονται στην ελληνική γλώσσα ή συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού, με δυνατότητα επιμήκυνσης της χρονικής διάρκειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του δήμου.

 

 

 

 

Share