Chocolate Fest: Το απόλυτο φεστιβάλ σοκολάτας έρχεται στην Αθήνα

Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου όλοι όσοι ασχολούνται με τη σοκολάτα και όσοι φυσικά λατρεύουν τη σοκολάτα θα δώσουν ραντεβού στο παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ προκειμένου να παρευρεθούν στο πιο “γλυκό” φεστιβάλ, το Chocolate Fest.

Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της σοκολατένιας γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό “παρών”.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν γευστικά και να αγοράσουν από συσκευασμένες σοκολάτες σε μια μεγάλη ποικιλία, μέχρι φρέσκιες σοκολατένιες λιχουδιές που θα έχουν φτιαχτεί εκείνη ακριβώς τη στιγμή! Ζεστά και κρύα ροφήματα όπως και μοναδικά παγωτά θα έχουν την τιμητική τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στα πλαίσια του Chocolate Fest θα πραγματοποιηθούν παραλληλες δράσεις για όλες τις ηλικίες έτσι ώστε οι επισκέπτες να μάθουν από τους καλύτερους όλα τα μυστικά της σοκολάτας από την ιστορία της μέχρι τις τεχνικές της.