Calmora Wellness Spa: μια όαση χαλάρωσης στο Μαρούσι

Στη Θησέως, δίπλα ακριβώς στο σταθμό του Αμαρουσίου, το Calmora Wellness Spa είναι το απόλυτο μέρος, για να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας και να χαλαρώσουμε από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11 έως τις 21:00 και Κυριακή έως τις 18:00, το Calmora Wellness Spa προσφέρει υπηρεσίες μασάζ, χαμάμ, σάουνας καθώς και περιποίησης προσώπου και σώματος σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον που κατευθύνει τις αισθήσεις μακριά από το στρες, σε έναν κόσμο αρμονίας και ομορφιάς.

Το maroussi-news μίλησε με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το κέντρο αισθητικής και εντυπωσιάστηκε από την ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρουν, αφού, όπως μας δήλωσαν, στόχος τους είναι να πηγαίνουν την εμπειρία του μασάζ ένα βήμα πέρα από τα συνηθισμένα. «Μότο μας είναι, “περιποιηθείτε τον εαυτό σας”», μας είπαν κι εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί τους.

Όλες οι περιποιήσεις προσώπου και σώματος γίνονται με φυτικά βιολογικά προϊόντα και οι τιμές τους ξεκινούν από 15€. Ο συνδυασμός της ελληνικής παράδοσης με την ασιατική θεραπευτική πρακτική έχει ως αποτέλεσμα διάφορα είδη μασάζ, όπως μασάζ με ηφαιστειακές πέτρες, σοκολατοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, θεραπευτική σάουνα και πολλά άλλα που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Πληροφορίες

Calmora Wellness Spa

Θησέως 27Α, Μαρούσι, 15124

210 8050165

http://calmora-spa.com/

Share