Σύντομος απολογισμός Έργων & Δράσεων του Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2019 – 2021

Με το έντυπο «Έργα & Δράσεις 2019-2021» που διανέμεται στο Μαρούσι και είναι διαθέσιμο σε όλα τα Δημοτικά κτίρια αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή, η Δημοτική Αρχή της πόλης επιθυμεί να γνωστοποιήσει προς τους πολίτες τα κυριότερα πεπραγμένα της περιόδου 2019-2021 αλλά και για τους βασικούς στόχους για τη χρονιά 2022.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δηλώνει: «Αποτελεί υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής να δημοσιοποιεί το έργο της. Οι Δημότες οφείλουν και πρέπει να γνωρίζουν με ποιο τρόπο διοικείται ο Δήμος, πού κατευθύνονται οι πόροι και ποιες αποφάσεις ελήφθησαν ή λαμβάνονται με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών αλλά και τη γενικότερη πρόοδο της κοινωνίας.  Βέβαια σε ένα έντυπο δεν είναι δυνατό να καταγραφεί το πλήθος και η ποιότητα των έργου που έχει πραγματοποιηθεί τα 2,5 τελευταία χρόνια και παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας. Ωστόσο η βούληση της νέας αυτής Δημοτικής Αρχής για νοικοκύρεμα των οικονομικών, ριζική βελτίωση της καθημερινότητας, υψηλής ποιότητας κοινωνική πολιτική, εκτέλεση ουσιαστικών έργων υποδομών και πραγματική υποστήριξη και ανάδειξη του Μαρουσιώτικου αθλητικού και πολιτιστικού κεφαλαίου, είναι αδιαμφισβήτητη.

Έχουμε γνώση των προβλημάτων αλλά και των ευκαιριών που προκύπτουν από ένα Μητροπολιτικό κέντρο όπως το Μαρούσι. Αντιμετωπίζουμε τις παθογένειες του παρελθόντος με αποφασιστικότητα και χαράσσουμε δημιουργική πορεία για το παρόν και το μέλλον στο πλαίσιο του εφικτού, χωρίς τυμπανοκρουσίες με μεθοδικότητα και προσήλωση στον Πολίτη τον Πρωταγωνιστή της πολιτικής μας σκέψης.

Το Μαρούσι μας, θα καταφέρει μέσα από το πρόγραμμά μας, να εξισορροπήσει τη μεγάλη υπερτοπική χρήση και τη συνεχή επιχειρηματική ανάπτυξη με ένα νέο αστικό περιβάλλον που θα σέβεται τον άνθρωπο και τις ανάγκες του καθώς και το περιβάλλον. Για αυτό το Μαρούσι δουλεύουμε καθημερινά. Για το Μαρούσι που αγαπούμε και που είναι η κοινωνική εστία των παιδιών μας, των γονιών μας, των σχολείων και των επιχειρήσεών μας.

Το Μαρούσι, έχει πλέον, ένα και μοναδικό δρόμο να ακολουθήσει. Αυτόν που πάει ψηλά!»

Κατεβάστε εδώ: «Έργα & Δράσεις 2019-2021» ​

Share